Clicky


Ongevallen zorgen voor files in het zuiden

Ongevallen zorgen voor files in het zuiden
10-08-2018 15:57 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

LIJNDEN - Het verkeer in het zuiden van Nederland krijgt te maken met veel vertraging op verschillende snelwegen in het zuiden. Door onder andere een geschaarde aanhanger bij Bankhoef en twee ongelukken op de A2 bij knooppunt de Hogt komen weggebruikers in de file terecht, meldt Rijkswaterstaat.

Op de A50 net na knooppunt Bankhoef is een auto met aanhanger geschaard richting Arnhem vanuit Oss. De weg is afgesloten en het verkeer gaat via de de af- en toerit langs het ongeval. Inmiddels is de file enorm gegroeid en raadt Rijkswaterstaat weggebruikers aan om bij knooppunt Paalgraven de A59, A2 en A15 te nemen.

Ook bij Eindhoven kom je in een flinke file terecht. De westkant staat vast door twee ongelukken. Op de hoofdrijbaan van de A2 gebeurde een ongeluk tussen een vrachtwagen en auto. Op precies dezelfde locatie gebeurde op de parallelbaan ook een ongeluk. Meerdere auto's kwamen daar met elkaar in botsing. De file op de N2 is gegroeid tot ruim 7 kilometer.

De hoofdrijbaan is rond 15.50 uur vrijgegeven voor het verkeer.

Op de A27 bij knooppunt Gorinchem raakte een vrachtwagen oververhit. In de richting van Breda is er een rijstrook dicht en komt men in een file terecht van 6 kilometer.