Dode Brit in tent pas na jaar gevonden

Dode Brit in tent pas na jaar gevonden
10-08-2018 14:15 | Buitenland | auteur ANP

LONDEN - Een man heeft na zijn dood vermoedelijk een jaar onopgemerkt in een tent gelegen in Groot-Brittannië. Zijn identiteit is een mysterie dat de politie nu hoopt op te helderen, berichten Britse media.

De autoriteiten troffen de stoffelijke resten van de man vorig jaar al aan in de tent, die bij een weg stond in de plaats Weston-super-Mare. De politie vermoedt dat het gaat om een man uit Birmingham, die ongeveer 59 of 60 was toen hij overleed. Hij is niet formeel geïdentificeerd en het lukt ook niet om de nabestaanden op te sporen. Daarom stappen de autoriteiten nu naar de media.

De problemen worden onder meer veroorzaakt doordat het lichaam in een vergaande staat van ontbinding verkeerde. Daardoor was het volgens de politie "extreem lastig'' om de man te identificeren. In de tent bleken ook meerdere documenten te liggen, waaronder een krant die op dat moment al een jaar oud was.

"We hadden liever gezien dat zijn naasten niet op deze manier achter zijn dood waren gekomen'', erkende een politiewoordvoerder. "Maar gezien de hoeveelheid tijd die is verstreken, is het belangrijk dat ze het weten.''Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 20 mei t/m zondag 26 mei

Alle Rijverboden