Clicky


I Squared Capital rondt overname TIP Trailer Services af

I Squared Capital rondt overname TIP Trailer Services af
07-08-2018 10:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - I Squared Capital (ISQ), een onafhankelijke wereldwijde beheerder van infrastructuurinvesteringen, heeft de overname voltooid via haar ISQ Global Infrastructure Fund II en heeft een honderd procent belang verworven in TIP Trailer Services van HNA Group (International) Company Limited. Alle vereiste wettelijke goedkeuringen zijn verkregen, aan de afsluitingsvoorwaarden is voldaan en de verkoop is met succes voltooid per 1 augustus 2018.

Bob Fast, CEO van TIP Trailer services, zegt: "Het Senior Leadership-team van TIP en ik zijn erg verheugd om deze volgende stap in de toekomst van ons bedrijf te zetten en we blijven overtuigd van de voordelen die dit zal brengen voor onze klanten, onze partners en onze nieuwe aandeelhouder."

"Onze TIP 2020-strategie blijft gericht op de behoeften van onze klanten en we blijven bouwen aan de belangrijkste pijlers die ons succes ondersteunen. Onze uitstekende marktpositie in heel Europa geeft ons een fundament om wereldwijd onze footprint uit te breiden, met name in Noord-Amerika. We blijven ook ons ​​assortiment uitbreiden om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten, ondersteund door de hoogste servicestandaarden die worden geleverd door ons uitgebreide netwerk- en klantenplatform."