Clicky


Johnny Jansen 25 jaar in dienst bij Eraspo BV

Johnny Jansen 25 jaar in dienst bij Eraspo BV
03-07-2018 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ASTEN - Op 5 juli 2018 is het 25 jaar geleden dat Johnny Jansen als chauffeur begon bij Eraspo BV in Asten. Dit heeft het bedrijf niet zomaar voorbij laten gaan.

Afgelopen zaterdag dacht Johnny Jansen uit eten te gaan met zijn gezin maar in werkelijkheid stonden alle genodigden op deze locatie op hem te wachten voor een verrassingsfeest. Johnny zelf was in de veronderstelling dat dit feest een week later gevierd zou worden.

Op zijn trekker is een sticker met daarop een krans en het jubileum geplakt. En tevens werd er ook op de dag zelf stil gestaan bij dit jubileum. Hij kreeg een oorkonde uitgereikt en er werd getrakteerd op taart met daarop een foto van het feest.

Johnny begon 25 jaar geleden als containerwagenchauffeur maar ging later met een walking floor rijden. Hij vervoert dagelijks hoogwaardige compost naar akkerbouwers in hoofdzakelijk Frankrijk.

Eraspo BV gevestigd in het Brabantse Asten is 61 jaar geleden opgericht door grootvader Frans Swinkels. Inmiddels is de derde generatie aan het roer. Eraspo produceert hoogwaardige compost, hoofdzakelijk op basis van kippenmest, welke wordt verkocht aan akkerbouwers in diverse landen in de wereld. Zij hebben acht vrachtwagens die zorg dragen voor de aan- en afvoer van de kippenmest.

Johnny is de tweede chauffeur welke zijn 25-jarig jubileum bij Eraspo viert. Zijn voorganger is reeds met pensioen.