Clicky


Gerard de Groot, algemeen directeur A2B-online Container, treedt terug

Gerard de Groot, algemeen directeur A2B-online Container, treedt terug
26-06-2018 17:09 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HAZERSWOUDE-DORP - Gerard de Groot, algemeen directeur A2B-online Container, treedt per 1 augustus terug. Dit werd officieel bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van A2B-online Container.

"Het is mooi geweest na 40 jaar actief te zijn geweest in de short sea branche is het tijd om het stokje over te geven", vertelt hij desgevraagd.

"Ook de afgelopen jaren waarin wij A2B-online Container hebben kunnen opstarten en uitbouwen tot een volwassen organisatie waren fantastisch maar ook intensief. Er staat een prachtig bedrijf met een goede fundering en dus is het een prima moment. Ik blijf overigens nog wel verbonden aan het bedrijf om op de achtergrond een aantal projecten verder af te ronden, maar zal niet meer de dagelijkse verantwoordelijkheid hebben."

Dinant de Jong de huidige directeur van de trailer divisie neemt de leiding per genoemde datum over en verder heeft het bedrijf al eerder dit jaar het directie team versterkt met Bart van ’t Hof die als Group Sales Director, verantwoordelijk is voor alle verkoop activiteiten binnen A2B-online.