Jamai moet niertransplantatie ondergaan

Jamai moet niertransplantatie ondergaan
19-06-2018 19:11 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Zanger Jamai Loman moet op korte termijn een niertransplantatie ondergaan. Dat vertelde hij dinsdag op NPO Radio 2 in het programma van Ruud de Wild.

"Mijn nieren werken niet zo goed meer", vertelt hij. "Dat betekent dat ik binnenkort begin aan dialyse. Uiteindelijk ga ik het traject van een niertransplantatie in." Loman ontdekte de problemen na een bezoek aan de dokter. "Ik hield een beetje vocht vast. Mensen zeiden tegen me: 'wat heb jij een dikke kop'. Maar dat ging wel heel snel. Mijn nieren bleken zo slecht dat ik meteen door moest naar het ziekenhuis."

De zanger slikt nu medicijnen en heeft de opnames voor een reisprogramma die in de planning stonden moeten afzeggen. Zijn leven staat flink op de kop door het nieuws. "Het is nu een kwestie van zo snel mogelijk een donor vinden. Dat traject kost een aantal maanden. Er moet natuurlijk een perfecte match zijn."ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier