Clicky

 
Transport Online - Prijzen voor beste bachelor- en masterscriptie logistiek uitgereikt

Prijzen voor beste bachelor- en masterscriptie logistiek uitgereikt

Prijzen voor beste bachelor- en masterscriptie logistiek uitgereikt
14-06-2018 15:42 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ZOETERMEER - Michiel Hensen en Sander Siemons zijn de winnaars van de Nederlandse Scriptieprijs Logistiek 2017-2018.

Tijdens het vlm Logistiek Management Congres 'Technologische innovatie: jij bent aan zet!' zijn woensdag 13 juni de prijzen uitgereikt. Dit was inmiddels de negende editie van de Nederlandse Logistiek Prijs bachelor en master.

Winnaar van de bachelor is Michiel Hensen, NHTV Breda University of Applied Sciences. Met zijn scriptie: sales en operations planning van aardappelverwerking naar productieplanning bij Agristo NV.

Winnaar van de master is Sander Siemons, Tilburg University. Met zijn scriptie: Robust solutions of the vehicle routing problem with time windows bij ORTEC - Optimize Your World.

Jaarlijks looft vLm een prijs uit aan de schrijver van de beste bachelor- en masterscriptie met als hoofdonderwerp ‘logistiek’.
vLm hoopt met deze prijs studenten en leerinstellingen te stimuleren een topprestatie neer te zetten en zo de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen.

Tijdens de finale hebben zeven finalisten hun scripties met passie en enthousiasme toegelicht aan de jury van experts uit de academische en zakelijke logistieke wereld. De jury stond dit jaar onder leiding van juryvoorzitters Stef Weijers (Hogeschool Arnhem Nijmegen) en Wout Dullaert (VU Amsterdam) en kon deze editie kiezen uit maar liefst elf bachelor en veertien master scripties.

Bij de bachelorscriptie wordt vooral gekeken naar toegevoegde waarde voor de organisatie en oplossing van praktische problemen. Bij de masterscripties is een duidelijke bijdrage aan de wetenschap en innovatie van groot belang.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden