DON Opleidingen breidt wagenpark uit met vier nieuwe Mercedes-Benz Actros vrachtwagens

DON Opleidingen breidt wagenpark uit met vier nieuwe Mercedes-Benz Actros vrachtwagens
16-05-2018 11:13 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NAALDWIJK - DON Opleidingen heeft onlangs haar wagenpark uitgebreid met vier nieuwe Mercedes-Benz Actros vrachtwagen’s. De nieuwe vrachtwagen’s zijn een mooie aanvulling op het vernieuwde en moderne wagenpark. Zo voldoen de voertuigen aan de veiligheidsvoorschriften en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij DON Opleidingen.

De voertuigen maken het gehele wagenpark compleet tot 62 eenheden. Het wagenpark bestaat onder andere uit vijftien personenauto’s, twaalf motoren, elf scooters, een tractor met aanhangwagen, een LZV-combinatie, twee heftrucks, een reachtruck, twee pallettrucks, een bus, een auto met aanhanger, twee trekker met opleggercombinaties, twee vrachtwagen aanhangwagens en elf vrachtwagens, waaronder de vier nieuwe Mercedes-Benz bakwagens. Alle voertuigen worden continu gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

DON Opleidingen biedt met gespecialiseerde rijinstructeurs, docenten en opleidingsadviseurs een totaalpakket aan op het gebied van (beroeps)rijbewijzen, Arbo & Veiligheidstrainingen, chauffeurstrainingen, logistieke opleidingen, nascholing van beroepschauffeurs en communicatie trainingen.

De vier nieuwe aanwinsten komen van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven in Maasdijk. “De nieuwe voertuigen zijn automaat en zeer milieuvriendelijk en dat maakt ze erg toegankelijk voor het verkeer,” aldus Thom Dijkxhoorn, Manager Beroepsrijbewijzen bij DON Opleidingen, “We zijn er trots op om ook een maatschappelijke bijdrage te leveren.”

De Mercedes-Benz vrachtwagens staan bekend om hun brandstof besparende, technische innovaties en perfect op elkaar afgestemde services. “Het is fijn om in een voertuig les te geven dat veilig, gemakkelijk en superieur rijdt,” aldus Cees van den Elzen, instructeur bij DON Opleidingen.

De voertuigen die zich in het wagenpark bevinden worden ingezet voor kwalitatief hoogwaardige scholing. Tijdens (rij)opleiding en (praktijk)examens staat veiligheid in het verkeer en de werksituaties hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit, veiligheid en continuïteit te borgen, worden de voertuigen sinds jaar en dag onderhouden door geselecteerde dealers en leveranciers.

Met trots mag DON Opleidingen terugkijken op een succesvol jaar met de vernieuwing van haar wagenpark. Eerder werden al een nieuwe VDL bus en vijf Kia Rio’s in gebruik genomen, waarmee de kandidaten van het opleidingsinstituut hun rijbewijs kunnen behalen. De organisatie wenst alle huidige en toekomstige kandidaten veel succes en (rij)plezier!

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier