Transport Online - Familie van Essen introduceert gloednieuwe EventTrailer

Familie van Essen introduceert gloednieuwe EventTrailer

Familie van Essen introduceert gloednieuwe EventTrailer
25-04-2018 09:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOOGLANDERVEEN - Sinds drie weken is deze prachtige nieuwe EventTrailer operationeel bij van Essen Catering & Events. In slechts vier minuten tijd bouwen zij deze vrachtwagen met enkele drukken op de knop om naar een mobiele en representatieve ruimte op elke gewenste locatie.

Van Essen Catering & Events is hiermee uniek in de Nederland. Zij bouwen met de EventTrailer een event, roadshow, restaurant, trainingsruimte, showroom of pop-up store op elke gewenste locatie. De EventTrailer is volledig zelfvoorzienend en helemaal tailormade in te richten. Ook de catering wordt op maat uitgedacht voor de klant en aangepast op de doelgroep.

Het is voor Van Essen de derde trailer, maar het gemak en de snelheid van op/afbouw (in vier minuten), en de 65 mtr2 vloeroppervlak zijn toch echt uniek.

Mark van Essen: “Deze trailer geeft zoveel nieuwe mogelijkheden om events mogelijk te maken voor onze klanten op unieke locaties."

Van Essen Catering & Events is gevestigd in Hooglanderveen en staat bekend om z’n klantgerichtheid en constante vernieuwing van catering concepten op locatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions