Dertien vrachtwagenchauffeurs redden leven van wanhopige man

Dertien vrachtwagenchauffeurs redden leven van wanhopige man [+foto]
24-04-2018 19:06 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

DETROIT - Terwijl de meeste mensen lagen te slapen speelde zich in de nacht van maandag op dinsdag een heldendaad af op de I-696 in het Amerikaanse Detroit.

Een rij van dertien vrachtwagens, met assistentie van de Michigan State Police, creëerden een muur op de Interstate 696 om te voorkomen dat een man van het viaduct af zou springen om zichzelf van het leven te beroven.

Chris Harrison, die op Facebook vertelt één van de chauffeurs te zijn, zegt dat dit alles plaatsvond tussen 01:00 uur en 03:00 uur plaatselijke tijd. 

De politie hield zes á zeven vrachtwagenchauffeurs staande aan de oostkant van de snelweg en deed vervolgens exact hetzelfde aan de westkant van de snelweg. Met als eindresultaat de rij vrachtwagens zoals op de foto.

Door de gezamenlijke inspanningen werd de maan van de brug af gepraat.

Harrisson vertelde dat een van de agenten naar elke vrachtwagen liep en de hand van de vrachtwagenchauffeurs schudde en ze allemaal apart bedankte voor hun inzet


Worstelt u, of iemand in uw omgeving met zelfmoord gedachten neemt u dan direct contact op met 113 Zelfmoordpreventie zij zijn 24 uur per dag bereikbaar via 0900 - 0113 of www.113.nlNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden