Clicky


KLG Europe en Roda JC organiseren Truckrun

KLG Europe en Roda JC organiseren Truckrun
19-04-2018 16:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VENLO - KLG Europe en Roda JC organiseren op zaterdag 21 april 2018 speciaal voor mensen met een beperking voor de derde keer een truckrun. Honderd trucks verzamelen zich in de ochtend bij het Parkstad Limburg Stadion met in elke vrachtwagen plaats voor een bijrijder. Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven en volgt, verdeeld over twee groepen van vijftig, een lange stoet vrachtwagens die zo’n anderhalf uur luid toeterend door Zuid-Limburg rijden.

KLG Europe besloot twee jaar geleden in samenwerking met Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij een truckrun voor kinderen met een beperking te organiseren. Aangezien de eerste twee edities enorm succesvol waren, werd er vanzelfsprekend besloten om ook een derde editie te laten plaatsvinden. Scholen en instellingen in de regio zijn benaderd om deel te nemen aan dit evenement.

Dit jaar wordt er voor de eerste keer gebruik gemaakt van de mogelijkheid om kinderen die rolstoel gebonden te zijn te laten deelnemen aan dit evenement. Door middel van een oplegger worden de kinderen in de truck geholpen om ook te kunnen genieten van de rit.

KLG Europe en Roda JC Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “We slaan dit jaar voor het derde jaar op rij de handen in elkaar met Roda JC. De vorige twee edities waren een groot succes en natuurlijk hopen wij daar nu ook weer op. Het is iedere keer weer mooi om deze groep kinderen te zien stralen! En laten we ook niet vergeten dat we deze truck-run niet kunnen organiseren zonder de enorme enthousiaste chauffeurs en andere vrijwilligers, waarvoor alvast mijn dank.”

Vanzelfsprekend hopen KLG Europe en Roda JC op veel enthousiaste toeschouwers langs de kant.