Nieuwe Volvo FH 460 Globetrotter XL trekker voor Safe City Solutions

Nieuwe Volvo FH 460 Globetrotter XL trekker voor Safe City Solutions
16-04-2018 17:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ERMELO - Aan Safe City Solutions B.V. uit Ermelo leverdeHarbers Trucks Harderwijk deze week een nieuwe Volvo FH 460 Globetrotter XL 4x2 trekker af.

De compleet uitgeruste trekker is onder andere voorzien van Volvo’s stationaire koelinstallatie, de I-Park Cool, die zorg draagt voor een goede rust bij met name hogere buitentemperaturen, lichtmetalen Alcoa Durabright velgen, een handige Work-remote die de chauffeur in staat stelt om tijdens het beladen van de trailer de aslasten in één oogopslag te controleren.

Verder is de truck voorzien van een 360° OmniVue dode hoek camerasysteem. Samen met het Active Safety pakket van Volvo biedt deze truck het hoogst haalbare aan veiligheid en comfort voor de chauffeur én zijn omgeving. "En veiligheid zit, net als bij Volvo Trucks, in ons dna", aldus Piet van der Meulen van Safe City Solutions.

Safe City Solutions is specialist in het leveren van tijdelijke maatregelen die de veiligheid bij evenementen op een hoger niveau brengt. Te denken valt aan voertuigwerende maatregelen maar ook bagagescanners, detectiepoorten en meer.

Vanuit een centraal in Nederland gelegen vestiging worden alle materialen door een modern wagenpark door Europa geleverd en geplaatst.

De truck is opgebouwd en geleverd door Volvo dealer Harbers Trucks Harderwijk.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier