Clicky


Trailned levert unieke groot volume stalen Kempf kipper af aan Van Ooij Transport & Trading

Trailned levert unieke groot volume stalen  Kempf kipper af aan Van Ooij Transport & Trading
03-04-2018 17:12 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

LIESSEL - Onlangs heeft Thomas van Ooij, de mede-eigenaar van Van Ooij Transport & Trading uit Liessel, zijn nieuwe Kempf kipper in ontvangst genomen. Thomas was op zoek naar een stalen groot volume kipper met maximaal laadvermogen voor het vervoeren van diverse bulkladingen. Bij Trailned vond hij deze unieke kipper, welke speciaal is ontwikkeld voor de recycling markt.

Tom Wijnands van Trailned, heeft Thomas van Ooij meegenomen naar de Kempf fabriek in Duitsland. Na dit bezoekje, was Thomas direct enthousiast. De geleverde Kempf kipper is speciaal ontwikkeld voor de recycling markt. Het grote volume van 83m³, het lage eigen gewicht, de Hardox stalen kipper bak en de extra dikke bodem, maakt deze kipper de beste transport oplossing voor Van Ooij Transport en Trading.

Van Ooij Transport en Trading uit Liessel vervoert diverse bulkladingen ijzer en metalen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Thomas van Ooij is zeer te spreken over de kwaliteit van zijn nieuwe kipper én over de goede service van Trailned.

Trailned is reeds jaren dé specialist op het gebied van losgestort transport. Ze gaan hierbij veel verder dan alleen standaard kippers en schuifvloeropleggers. Trailned kijkt altijd naar de behoefte van de klant. Pas daarna wordt er naar een voertuig gekeken. Met het idee van de klant en het advies van Trailned komen zij samen tot een doordachte oplossing voor de klant specifieke transportuitdaging.