Clicky


Nieuwe DAF CF voor Lesscher Deurningen

Nieuwe DAF CF voor Lesscher Deurningen
03-04-2018 11:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DEURNINGEN - Nu de lente begint op te komen en de temperaturen beginnen te stijgen kan Lesscher Deurningen 'koel' op pad met deze nieuwe DAF. Net voor de Pasen afgeleverd door Bakker Bedrijfswagens Winterswijk.

Deze mooie CF Space Cab bakwagen gaat dag en nacht rijden in het koelvervoer. Met name bloemen en planten gaan hiermee verreden worden.

De DAF is voorzien van de 13 liter motor met 430pk. Een inmiddels ruimschoots bewezen motor, betrouwbaarheid speelt immers een grote rol als er 24 uur per dag mee gereden wordt. Dubbele luchthoorns, LED koplampen, bochtverlichting, twee Luxe luchtgeveerde stoelen, luchtgeveerde vooras, aslast-bewaking en zelfs LZV transport is van toepassing op deze auto.

Met recht een aanwinst te noemen in het mooie wagenpark van Lesscher Transport.

Transportbedrijf Lesscher is een modern familiebedrijf dat al vanaf 1870 thuis is in de transportwereld en gevestigd is te Deurningen. Zij hebben een sterke team met 35 chauffeurs die dag en nacht voor u klaar staan. Zij staan bekend vanwege hun grote flexibiliteit, betrouwbaarheid, service en 24/7 bereikbaarheid. Men is gespecialiseerd in sierteeltproducten, boomkwekerijproducten en vuurwerk.