Clicky


Triferto kiest voor Giesing & Zn Transport

Triferto kiest voor Giesing & Zn Transport
31-01-2018 09:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SINT ANNAPAROCHIE - Internationale groothandel van minerale meststoffen Triferto B.V. uit Doetinchem heeft recentelijk een samenwerkingsovereenkomst getekend met Giesing & Zn. Transport, Op- en Overslag uit Sint Annaparochie. Het transportbedrijf zal alle vervoer van verpakte minerale meststoffen gaan verzorgen voor Triferto.

Triferto wil voor haar ketenpartners de eerste keus zijn als het gaat om efficiënte supply chain oplossingen en op- en overslag mogelijkheden op maat.

"Om kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen werken wij met partners samen die ervoor zorgen dat onze hele keten kwaliteit levert", aldus Jeroen Rossy (CEO Triferto B.V.). Giesing is al jaren één van de vaste transportpartners voor Triferto.

Het meststoffenbedrijf uit Doetinchem zet echter sterk in op de kwaliteit van haar totale supply chain, TrifertoWeb (online orderapplicatie) en snelle levertijden zijn hier voorbeelden van. Het servicelevel van Giesing groeit hierin mee en is vastgelegd in een vernieuwde overeenkomst.

Door het gespreide netwerk van de zes distributiecentra van Triferto te combineren met het transportnetwerk van Giesing kan het bedrijf de gekorrelde meststoffen op een korte afstand van lokale afnemers aanbieden en snelle levering bewerkstelligen.

Dirk Giesing, directeur van Giesing & Zn. Transport: "We gaan in de samenwerking een stap verder door elkaars softwaresystemen aan elkaar te koppelen. Alle supply chain informatie is hierdoor realtime beschikbaar. Deze manier van werken zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt en gepland kan worden."

Deze samenwerking past binnen de ambities van Triferto om haar bemestingsconcepten op een rendabele manier te laten gebruiken door haar ketenpartners ten behoeve van een duurzame landbouw en voedselproductie. "Onze manier van werken, de vloot en onze mensen passen goed bij deze kwaliteitsperceptie van Triferto", verklaart Dirk Giesing.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions