Twee nieuwe DAF CF 450 voor Veenstra | Fritom

Twee nieuwe DAF CF 450 voor Veenstra | Fritom

HEEG - Vandaag, vrijdag 12 januari,  zijn de sleutels overhandigd van twee nieuwe DAF CF 450 trekkers aan Veenstra | Fritom in Heeg. Dit zijn de vierde en vijfde nieuwe DAF in 2018 welke door BSF zijn afgeleverd.

Bij een transportbedrijf als Veenstra | Fritom hoort een veelzijdige DAF-trekker welke breed ingezet kunnen worden. Zo viel de keus voor Veenstra op een New DAF CF 450. Wij zijn er trots op dat aan het grote wagenpark van Veenstra | Fritom twee nieuwe DAF CF 450 trekkers worden toegevoegd. Veenstra | Fritom rijdt voort met de ongeëvenaarde, betrouwbare, veelzijdige, efficiënte new DAF CF 450 met toonaangevend chauffeurscomfort. Een allround truck met de Pure Excellence!

De new DAF CF 450 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Alleen nu in een nieuwe vermogensversie. Dankzij de nieuwe innovaties levert deze motor nog meer trekkracht bij lagere toerentallen voor het allerhoogste brandstofrendement. Het lage brandstofverbruik is te danken aan pompen met een variabele opbrengst voor motorolie, stuurbekrachtigingsvloeistof en koelvloeistof, en aan gewijzigde zuigveren en zuigermantels voor minder wrijving.

Hiernaast is de New DAF CF 450 uitgerust met een uitgebreide set opties voor de Eco Mode. Welke garant staat voor een balans tussen motorprestaties en een laag brandstofverbruik. Wanneer brandstofefficiency prioriteit heeft, is de Eco Mode de beste optie, met schakelen bij lagere toerentallen als mogelijkheid.

De nieuwe DAF CF 450 is voorzien van de nieuwste generatie TraXon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen. Dankzij de nieuwe TraXon versnellingsbak zijn er minder wrijvingsverliezen, en kan de chauffeur nog sneller opschakelen. En met het uitgebreid gebruik van EcoRoll, dragen deze bij aan het ongekend lage brandstofverbruik. Ook dankzij de stille en soepele werking en de nauwkeurige bediening van de koppeling, ervaart de chauffeur een ongeëvenaard gebruiksgemak.

De nieuwe DAF CF 450 heeft een nog aantrekkelijkere plek om te werken, verblijven en slapen. Met vele nieuwe opties van het interieur, en de warme uitstraling, zorgt dit voor ongeëvenaard comfort en luxe. En met talloze innovaties die het rijden makkelijker, veiliger, en aangenamer maken.

Al sinds 1928 bestaat het familiebedrijf Veenstra | Fritom, waarbij men oprecht kan zeggen dat Veenstra | Fritom een wereldwijd begrip is. Door de jaren heen zijn zij gegroeid door de persoonlijke benadering naar de klant toe, de persoonlijke benadering welke garandeert dat zij optimaal op de wensen van de klant kunnen inspelen.

Met 110 eenheden houdt Veenstra | Fritom zich bezig met binnenlandse distributie, Eurogroupage en warehousing. Samen met de zusterbedrijven telt Veenstra | Fritom over meer dan 500 eenheden.

De missie van Veenstra | Fritom is het vervullen van de regelfunctie in logistieke dienstverlening. Zij zorgen voor een logistieke rust voor hun opdrachtgevers. Daarbij dragen zij de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van logistieke processen. Hierdoor kan de klant zich richten op zijn primaire bedrijfsproces. Waarbij Veenstra | Fritom denkt in oplossingen voor de klant, ze kijken naar wat de klant nodig heeft. Zij bepalen voor ieder klantprobleem de juiste aanpak en beste oplossing.

Als de klant dat wil, verzorgt Veenstra | Fritom zijn hele logistieke proces. Van transport, distributie en warehousing, tot het voeren van de regie over zijn interne en externe goederenstromen. Ze beschikken hiervoor over geavanceerde warehouse- en transportmanagementsystemen. Goede informatievoorziening richting klant is hierbij belangrijk. Daar zorgen zij dan ook voor.

De twee nieuwe DAF CF 450 trekkers hebben een stoer en robuust uiterlijk, en zijn gespoten in de bedrijfskleuren van Veenstra | Fritom. Met boven de grille het mooie logo waarmee Veenstra | Fritom overal bekend is, is de nieuwe DAF CF 450 een wereldwijd visitekaartje voor het bedrijf.


Veenstra|Fritom kiest voor MAN

missing-image HEEG - Veenstra|Fritom Logistic Solutions in het Friese Heeg rijdt sinds een aantal maanden met twee MAN TGX 18.440 BLS 4x2 ‘Efficientline 2’ trekkers. Sinds de ingebruikname van de trucks legden de beide MAN trucks in...

Oud-directeur Veenstra|Fritom, Rinze W. Veenstra, overleden

missing-image HEEG - Op 77-jarige leeftijd is de heer Rinze W. Veenstra op maandag 15 augustus jongstleden overleden. Dat hebben de familie en het bedrijf donderdag bekendgemaakt. De heer Veenstra was ziek. Naast dat hij met zijn broers de d...

Veenstra|Fritom vanaf nu naast ISO 9001 ook ISO 22000 gecertificeerd

missing-image HEEG - Veenstra|Fritom is vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor de ISO 22000-audit, uitgevoerd door Bureau Veritas. ISO 22000 vormt de basis voor een internationaal ISO-voedselveiligheidscertificaat en is van toepassing op d...

Veenstra|fritom: 150 Volvo’s in 50 jaar

missing-image HEEG - Veenstra|fritom in het Friese Heeg is al jaren een trouwe Volvo klant. Onlangs leverde Volvo Trucks dealer M.S. de Vries & Company B.V. de 150ste Volvo truck af bij dit bedrijf. Dat bijzondere moment moest uiteraard wor...

Lankhorst en Veenstra|Fritom investeren in wendbare toekomst

missing-image HEEG/SNEEK - Lankhorst uit Sneek, producent van innovatieve kunststof producten,  en logistiek dienstverlener Veenstra|Fritom uit Heeg investeren in een wendbare toekomst. Dit komt tot uitdrukking  in de nieuwe oplegger ...

Transportrisico

Rijverboden

maandag 24 september t/m zondag 30 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!