Clicky


Politie zoekt vrachtwagenchauffeur en getuigen dodelijk verkeersongeval Ritthem

Politie zoekt vrachtwagenchauffeur en getuigen dodelijk verkeersongeval Ritthem
17-12-2017 17:02 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

RITTHEM - De politie is in het onderzoek naar het dodelijk verkeersongeval op de Sloeweg Noord in Ritthem, op dinsdag 12 december 2017, op zoek naar enkele belangrijke getuigen. Bij het ongeval waarbij twee auto’s frontaal op elkaar reden, kwamen twee kinderen om het leven.

De politie komt graag in contact met een vrachtwagenchauffeur, vermoedelijk van een trekker-oplegger combinatie of een ander vergelijkbaar groot voertuig, die op dinsdag 12 december 2017 rond 07:40 uur over de Sloeweg Noord reed.

Ook zoekt de politie getuigen die dit voertuig over de Sloeweg Noord hebben zien rijden. Bent u of kent u de vrachtwagenchauffeur, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met de politie, via 0900-8844.

Bij het tragische ongeval kwamen dinsdag twee hele jonge kinderen (3 en 5 jaar oud) om het leven. Hun 30-jarige moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar is gelukkig inmiddels buiten levensgevaar. De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak met haar auto op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht, waar een 35-jarige man uit Middelburg haar niet meer kon ontwijken. De 35-jarige bestuurder raakte eveneens gewond, maar kon het ziekenhuis na onderzoek en behandeling al snel verlaten. 

De familie van het zwaar getroffen gezin wil graag via deze weg een blijk van dank en waardering overbrengen aan iedereen die hulp heeft verleend aan de slachtoffers en aan alle andere mensen die op velerlei wijze meeleven met de familie.