Clicky


A76: nachtafsluiting tussen knooppunt Ten Esschen en knooppunt Kunderberg, richting Duitsland

A76: nachtafsluiting tussen knooppunt Ten Esschen en knooppunt Kunderberg, richting Duitsland
10-11-2017 11:42 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

DEN HAAG - Rijkswaterstaat voert in de nacht van maandag 27 november 21.00 uur tot dinsdag 28 november 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A76 tussen knooppunt Ten Esschen en knooppunt Kunderberg in de richting van Duitsland. Weggebruikers dienen door afsluitingen en omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 5 minuten.

Afsluitingen

Vanwege de werkzaamheden aan de A76 is van maandag 27 november 21.00 uur tot dinsdag 28 november 05.00 uur de A76 afgesloten vanaf knooppunt Ten Esschen tot en met knooppunt Kunderberg in de richting van Duitsland.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.