Kuehne + Nagel blijft farmalogistieke dienstverlening vernieuwen

Kuehne + Nagel blijft farmalogistieke dienstverlening vernieuwen

CONTERN(Luxemburg) - Kuehne + Nagel heeft haar specialty trailernetwerk in België en Luxemburg uitgebreid door te investeren in vijftig temperatuurgeregelde farmatrailers. Hiermee biedt de transportspecialist haar klanten een state-of-the-art uitrusting, waarbij de kwaliteit van de vervoerde farmaceutische producten nooit in het geding komt, van pick-up tot aflevering.

De specialty trailers zijn voorzien van aggregaten. Deze garanderen een continue temperatuurbeheersing dankzij nieuwe, ingebouwde technologieën zoals DAC (Discharge Air Control) en PTC (Precision Temperature Control).

Bovendien wordt de lading beschermd tegen eventuele temperatuurschommelingen – een belangrijke vereiste voor de sector.

Doordat de temperatuur preciezer is in te stellen, is de regeling van de temperatuurgevoeligheid ook in de zgn. ‘remote zone’ van de trailer verbeterd. Dit vermindert het risico dat farmaceutische producten schade oplopen door vorst. Kuehne + Nagel is een van de eerste logistieke dienstverleners voor de farmaceutische industrie met een dergelijk groot aantal van inmiddels meer dan honderd temperatuurgeregelde trailers in Europa.

Kevin Nash, Managing Director  Kuehne + Nagel België en Luxemburg: “Wij investeren graag in de allerbeste uitrusting om ervoor te zorgen dat de producten van onze klanten veilig en volledig intact aankomen op de plaats van bestemming, en waarbij het transport volledig voldoet aan de temperatuurrichtlijnen. Deze uitbreiding zet KN PharmaChain nog sterker op de kaart als toonaangevende farmalogistieke dienstverlener in Europa en als onderdeel van ons wereldwijde netwerk.”


Transportrisico

Rijverboden

maandag 11 december t/m zondag 17 december:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!

Meer rijverboden
Nieuwsbrief

 

 
 

Elke werkdag het laatste nieuws in uw postvak

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Uitgelichte Video

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

Tip de redactie
Tip de redactie!


Fotoalbum

Nieuwste foto's

» meer foto's!

Zelf foto insturen!