Clicky

 2000ste Volvo voor 50-jarige Nijhof-Wassink

2000ste Volvo voor 50-jarige Nijhof-Wassink
18-01-2017 11:12 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

RIJSSEN - Nijhof-Wassink heeft uit handen van de President van Volvo Trucks Claes Nilsson haar 2000ste truck tijdens het vijftigjarig jubileumfeest van Nijhof-Wassink Groep op 28 december jongstleden. Met een druk op de knop werd door mede-oprichter Harman Nijhof de bijzondere Volvo FH trekker onthuld.

Op 1 januari 1967 trokken Evert Wassink en Herman Nijhof, beiden zelfstandig transportondernemers, de stoute schoenen aan door hun krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam Nijhof-Wassink. Vanaf die eerste dag rijdt het bulktransportbedrijf 100 procent met Volvo-trucks. Daarmee is het een bijzonder jubileum, want niet alleen bestaat het bedrijf vijftig jaar, ook is Volvo Trucks al vijftig jaar de enige partner voor het materieel, wat nu resulteert in de 2000ste Volvo, uniek voor Nederland, Europa en wellicht in de hele wereld.

De huidige vloot bestaat uit 400 trekkende eenheden. Nijhof-Wassink vindt het belangrijk om altijd met kwalitatief top materieel te rijden dat voldoet aan de beste eisen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. De keuze voor het merk Volvo Trucks sluit aan bij de ambitie van Nijhof-Wassink om niet de grootste te zijn, maar wel de beste.

Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Voor producenten en leveranciers van onder andere mengvoederproducten, mineralen, poeders, plastics, ADR-goederen en brandstof vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en vloeibare bulkproducten. Ook verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen in Nederland en Polen de op- en overslag van zowel ADR als non-ADR goederen.

Foto's

 • B. Kuil
  B. Kuil
 • B. Kuil
  B. Kuil
 • B. Kuil
  B. Kuil
 • Brinks Transport Rijssen
  Brinks Transport
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats