Clicky

 Vrachtwagenchauffeur loopt brandwond op tijdens lossen bijtende stof

Vrachtwagenchauffeur loopt brandwond op tijdens lossen bijtende stof [+foto]
23-07-2015 15:09 | Bedrijfsongevallen | auteur Redactie [FE]

EUROPOORT - Bij de fabriek van British Petroleum in de Europoort is gisteren, woensdag 22 juli, een vrachtwagenchauffeur, tijdens het lossen van een tankwagen met daarin een bijtende vloeistof, gewond geraakt.

De man kreeg, ondanks het dragen van een spijkerbroek én een overall, toch wat bijtende vloeistof over zijn knie. De BedrijfsHulpVerlening (BHV) en de brandweer verleenden middels langdurig spoelen met koud water eerste hulp, waarna de gealarmeerde ambulance de onfortuinlijke chauffeur naar het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam bracht.

Daar werd een eerstegraads chemische verbranding vastgesteld. Na een nacht ter observatie in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, mocht de man weer naar huis. De betrokken bedrijven en de Arbeidsinspectie stellen een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

UPDATE - De bij het ongeval bij BP gewond geraakte vrachtwagenchauffeur blijkt onze eigen columnist Marcel Heinsbroek te zijn. Voor de zoveelste keer is Marcel zelf onderdeel van het nieuws geworden. En waarschijnlijk ook het middelpunt van een nieuwe column, nemen wij aan...

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions