Clicky


Truckland Group BV benoemt Tjitske van Hellemond tot nieuwe CEO

Truckland Group BV benoemt Tjitske van Hellemond tot nieuwe CEO
08-02-2024 15:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Truckland Group, de vooraanstaande bedrijfswagendealergroep en onderdeel van Pallieter Group, is trots op de benoeming van Tjitske van Hellemond als de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) per 1 januari 2024.

Tjitske van Hellemond brengt een schat aan ervaring mee naar Truckland Group. Voorheen bekleedde zij diverse functies in onder andere de constructie industrie bij PON en bij het Amerikaanse JLG, een beursgenoteerde producent van hoogwerkers. In deze laatste rol bij JLG was zij eindverantwoordelijk als Managing Director voor de EMEA regio. Tjitske staat bekend om haar strategisch inzicht en leiderschap.

Truckland Group bestaat inmiddels uit 22 truck- en campervestigingen verspreid over Nederland, België en Spanje. Truckland is een toonaangevend bedrijf op het gebied van verkoop en onderhoud van bedrijfsauto's, trucks, campers en caravans. Het uitgebreide portfolio omvat prominente merken zoals DAF, Iveco, FIAT professional, Adria, Eura Mobil en Knaus. In Nederland is Truckland verantwoordelijk voor meer dan een kwart van alle nieuw verkochte DAF-voertuigen.

"We zijn verheugd om een ervaren bestuurder als Tjitske van Hellemond te verwelkomen als onze nieuwe CEO", aldus Marco de Bos, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Truckland Group. "Haar leiderschap zal een cruciale rol spelen in het verder uitbouwen van de positie van Truckland Group als de meest professionele bedrijfswagen- en camperdealer van Nederland."

Tjitske van Hellemond kijkt ernaar uit om samen te werken met het team van Truckland Group om de groei en het succes van het bedrijf voort te zetten.