Clicky

 Driessen Techniek neemt de garagewerkzaamheden van Combex te Horst over

Driessen Techniek neemt de garagewerkzaamheden van Combex te Horst over
24-09-2023 22:47 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HORST - Driessen Techniek en Combex (onderdeel van AB Texel) hebben overeenstemming bereikt over de overname van de garagewerkzaamheden van Combex, aan de Handelstraat 5 te Horst. Per 1 januari 2024 worden medewerkers, klanten, inventaris en voorraden overgenomen door een nieuw bedrijf: Driessen Techniek BV.

De mensen achter Driessen Techniek zijn geen onbekenden in de transportwereld: Fred Driessen heeft ongeveer 25 jaar aan het roer gestaan van Driessen Speciaaltransport, waar de betreffende garagewerkzaamheden deel van uit maakten.

In 2021 is Driessen Speciaaltransport verkocht aan Combex. Nu, na twee jaar, komt Fred weer in beeld om samen met zijn compagnon, Pascal Franssen de garage om te bouwen tot een commerciële bedrijfswagengarage. Pascal Franssen is geen onbekende in de automotive branche. Pascal zit al meer dan 30 jaar in de garagewereld en voertuighandel. Met Fred als partner aan zijn zijde heeft hij heel veel zin in deze nieuwe uitdaging om met zijn team van zeer ervaren trailerspecialisten aan de slag te gaan vanaf 01-01-2024.

"We zijn verheugd met deze overname, en zijn er van overtuigd dat de mensen, de klanten maar zeker ook de ligging in deze regio ons alle kansen biedt om er een succes van te maken”, aldus Pascal Franssen. “Een van onze grootste klanten zal Combex/AB Texel worden, maar daarnaast staan wij ook open voor andere klanten. Driessen Techniek heeft de mogelijkheden en ruimte om te groeien, en zal daarom ook actief de werving van extra monteurs gaan starten”, aldus Fred Driessen.

Na de overname zal Driessen Techniek bestaan uit een team van negen enthousiaste medewerkers met ieder zijn specialisme. De garage van Driessen Techniek is een erkend APK-keuringsstation voor bedrijfsvoertuigen, en waar je terecht kunt voor service, onderhoud en reparatie.

Voor Driessen Grondwerken BV verandert er niets. Dit bedrijf blijft op de locatie Handelstraat 5 onder een dak zitten met Driessen Techniek BV.

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel
  • Combex
    Combex Bouwlogistiek
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions