Clicky

 Vrachtwagenchauffeur beroofd door nepagenten

Vrachtwagenchauffeur beroofd door nepagenten
21-09-2023 14:32 | Criminaliteit | auteur Redactie

MÖNCHENGLADBACH - Dinsdag 19 september deden twee onbekende mannen zich voor als politieagenten en hielden een vrachtwagenchauffeur aan op de Duitse A52. Vervolgens stalen ze een geldbedrag van de 27-jarige en gingen er vervolgens vandoor.

Volgens eigen verklaringen reed de 27-jarige vrachtwagenchauffeur rond 13.20 uur over de A52 richting Roermond toen hij werd ingehaald door een groene Opel (Astra) met een Duits kenteken.

Toen de auto naast de vrachtwagen reed liet de passagier door het raam een ​​document zien met het opschrift Politie (Polizei). Vervolgens maande hij de chauffeur de afrit op het knooppunt Mönchengladbach-Hardt te nemen en stopten ze op de L39 vlakbij de afrit. Vervolgens stapten de twee mannen uit en liepen naar het portier van de vrachtwagen.

Een van de vermeende politieagenten vroeg de chauffeur naar zijn documenten en de hoeveelheid geld die hij bij zich had. Hij pakte daarop zijn portemonnee en haalde er een pakje bankbiljetten uit. Toen hij de uitgewaaierde biljetten liet zien, griste een van de twee het geld uit zijn hand.

De verdachten worden door de chauffeur als volgt omschreven: Ze zijn ongeveer 1,80 meter lang, hebben een Oost-Europees uiterlijk en donker haar.

De politie vraagt ​​getuigen die het incident hebben waargenomen of die informatie kunnen geven over de verdachten zich te melden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions