Clicky

 Twee weekenden verkeershinder op A10 door aanleg stiller asfalt

Twee weekenden verkeershinder op A10 door aanleg stiller asfalt
07-06-2023 16:36 | Weer en Verkeer | auteur ANP

AMSTERDAM - De A10 Noord bij Amsterdam is het laatste weekend van juni en het eerste weekend van juli dicht vanwege het aanbrengen van stiller asfalt. Weggebruikers worden omgeleid via de rest van de ring en moeten rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot een uur, waarschuwt Rijkswaterstaat.

Van vrijdag 23 juni zijn vanaf 23.00 uur alle rijstroken van de binnenring, de weg richting Utrecht, afgesloten tussen het knooppunt Coenplein en knooppunt Watergraafsmeer. Dat duurt tot maandagochtend 26 juni 05.00 uur. Amsterdam-Noord blijft bereikbaar via de buitenring richting Zaanstad. "Weggebruikers wordt geadviseerd om een rondje Ring A10 te rijden", aldus Rijkswaterstaat.

Het tweede weekend is de buitenring richting Zaanstad aan de beurt. Alle rijstroken op die weg zijn van vrijdag 30 juni 23.00 uur afgesloten tussen knooppunt Watergraafsmeer en knooppunt Coenplein, tot maandagochtend 3 juli 05.00 uur.

Het stillere asfalt komt er omdat duizenden bewoners rond het stuk snelweg in Amsterdam extra geluidsoverlast ervaren nadat de geluidsschermen langs de weg verwijderd zijn. De schermen verkeerden al langere tijd in slechte staat en meerdere onderdelen waaiden vorig jaar februari weg tijdens storm Eunice. Over ongeveer een jaar begint Rijkswaterstaat met het vernieuwen van de geluidsschermen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions