Clicky


Vrachtwagen gekanteld op rotonde Dalfsen

Vrachtwagen gekanteld op rotonde Dalfsen [+foto]
16-05-2023 13:51 | Ongevallen | auteur Redactie

DALFSEN - [update 16:00 uur] Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmiddag gewond geraakt toen hij op de rotonde Poppenallee-Stationsweg-Rechterensedijk bij Dalfsen met zijn vrachtwagen kantelde. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is op dit moment nog niet bekend. Volgens de politie liep de chauffeur slechts lichte verwondingen op.

De chauffeur werd na het ongeval door toegesnelde omstanders uit zijn cabine geholpen. Buiten is hij door ambulancepersoneel gecontroleerd, daar waar nodig behandeld aan verwondingen en vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Naast de chauffeur was er verder niemand betrokken bij het ongeval.

De lading van de vrachtwagen, volgens ter plaatse gekomen medewerkers van het bedrijf, een grote hoeveelheid soja en sojahullen, kwam door het kantelen voor een groot deel in de berm naast de rotonde terecht. Tezamen met een loonbedrijf uit de buurt, zijn medewerkers van Feijen Diervoeders ter plekke gekomen om de soja en sojahullen op te ruimen.

Het ongeval leverde verder relatief weinig vertraging op voor het overige verkeer. Een berger kwam ter plaatse om de vrachtwagen van de rotonde te halen.