Clicky


Drie DAF’s voor Klompjan Transport Service uit Lutten

Drie DAF’s voor Klompjan Transport Service uit Lutten
18-04-2023 14:29 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LUTTEN - Klompjan Transport Service is een bedrijf dat kwaliteit levert. Beter kan de firma uit het Overijsselse Lutten niet omschreven worden, aldus Gerjan en Chantal Klompjan die de dagelijkse leiding hebben. “De combinatie vrachtwagens en transport is onze passie. Dat moet dus perfect zijn. Vandaar dat we onlangs drie nieuwe strakke DAF’s besteld hebben bij onze vaste leverancier Garagebedrijf Pals uit Vaassen.”

De eerste DAF (een XG+ 530 FT) is inmiddels afgeleverd en in ontvangst genomen door ‘de ouwe Klompjan’: Herman. Herman Klompjan is de oprichter van het bedrijf. Chantal en Gerjan: “De passie voor transport stroomt door onze aderen en wordt binnen onze onderneming van generatie op generatie doorgegeven. Herman stuurt deze nieuwe XG+ met een grote glimlach door Europa en ver daarbuiten.”

Koel- en vriestransporten door heel Europa

Klompjan Transport Service verzorgt koel- en vriestransporten door heel Europa. Ook buiten Europa is de Overijsselse firma goed bekend. De firma is gespecialiseerd in bloemen- en plantentransport. Ook voor het transport van vlees en vis kan men bij Klompjan terecht.

Chantal en Gerjan: “Ongeacht de aard van het transport, Klompjan Transport Service garandeert een betrouwbare dienstverlening die volledig in het teken van de klant staat. Onze chauffeurs hebben daarbovenop de nodige ervaring op de weg. Ze respecteren de geldende veiligheidsvoorschriften te allen tijde.” Om de Klompjan-klanten ervan te verzekeren dat de lading in optimale staat verkeert, wordt deze meerdere malen gecontroleerd gedurende het traject. “Voordat onze chauffeurs ermee vertrekken, tijdens het vervoer én nog een laatste keer op bestemming zelf.”

Waarom gekozen voor Garagebedrijf Pals uit Vaassen?

Chantal en Gerjan Klompjan zijn erg blij met de eerste van deze levering van drie DAF’s. “We werken hiervoor graag samen met Garagebedrijf Pals uit Vaassen. Dat is een vrachtwagengaragebedrijf waar de klant nog klant is. Men staat daar meteen klaar als er een eventueel probleem is. In nauwe samenspraak met ons, wordt er direct naar een oplossing gezocht. Pals heeft al eens eerder een reeks DAF’s aan ons geleverd. We hebben sindsdien erg veel goede ervaring met het Vaassense garagebedrijf. De keuze was dus snel gemaakt om ook voor deze drie nieuwe DAF’s contact op te nemen met Garagebedrijf Pals.”

De DAF’s zijn gespoten door Slijkhuis Automotive in Apeldoorn. Hertgers Reclame in Apeldoorn heeft de bestickering gedaan en de banden en de velgen van de vrachtwagen (het transportbedrijf rijdt met Aeolus banden en zwaardere velgen) zijn door Heuver Profil in Hardenberg aangepast. De binnenkant van de vrachtwagen (maatwerk bekleding en gordijnen) is door Truck It Yourself in Vaassen verzorgd. Pals heeft verder nog een tv, een magnetron, een koffiezetapparaat en een zware omvormer in de cabine gemonteerd.

“Onze chauffeurs zijn vaak veertien dagen van huis. Voor ons is dan dus niet meer dan normaal dat alles goed voor elkaar is. Je vrachtwagen is toch je tweede thuis. Alle partijen hebben in geweldig samengewerkt. Dat zal bij de twee aanstaande nieuwe vrachtwagens niet anders zijn. We kijken uit naar de andere twee nieuwe DAF’s die Garagebedrijf Pals uit Vaassen bij ons gaat afleveren.”