Clicky


Contargo neemt Transport Clynhens J. over

Contargo neemt Transport Clynhens J. over
31-03-2023 17:32 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ANTWERPEN - Per 1 april 2023 neemt Contargo Berry BV het transportbedrijf Transport Clynhens J. over. Hierdoor versterkt de onderneming zijn productportfolio op het gebied van het containervervoer te water, op het spoor en op de weg binnen zijn trimodale concept.

"De overname is onderdeel van onze strategie om zowel organisatorisch als door de aankoop van gezonde ondernemingen te groeien," zegt Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG.

"Het voltallige personeel, het wagenpark en de relaties met klanten en dienstverleners van Transport Clynhens J. gaan wij binnen de organisatie van Contargo Berry BV integreren. Hierbij zullen de individualiteit en de cultuur van de onderneming echter ook in de toekomst behouden blijven."

Het transportbedrijf Transport Clynhens J. is voornamelijk actief op het gebied van containervervoer van standaard en koelcontainers. Deze worden tussen de zeehavens en hun bestemming binnen de Benelux en in Frankrijk en Duitsland vervoerd. Na de integratie binnen Contargo Berry BV zullen al deze activiteiten onder leiding en de handelsnaam van Contargo Berry BV worden uitgevoerd.

Jimmy Clynhens, die Transport Clynhens J. in de afgelopen 16 jaar succesvol heeft opgebouwd, zal samen met Frank van Berwaer (de huidige vestigingsmanager van Contargo Berry BV in België) vanuit het kantoor in Antwerpen verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van de organisatie van Contargo Berry BV.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 mei t/m zondag 4 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,642

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions