Clicky


Man gered uit vuilniswagen

Man gered uit vuilniswagen [+foto]
28-12-2022 11:32 | Ongevallen | auteur Redactie

DRESDEN - In het Duitse Dresden is woensdagochtrend een man gered uit een vuilniswagen. Een vermoedelijk dakloze man had afgelopen nacht onderdak gevonden in een papiercontainer en heeft daar waarschijnlijk de nacht doorgebracht. Vanmorgen rond 07:30 uur werd de papiercontainer geleegd door een afvalverwerkingsbedrijf.

Nadat de inhoud van de container in de vuilniswagen was gestort hoorden de vuilnismannen hulpgeroep maar ze konden niet thuisbrengen waar dat vandaan kwam.

Voor de volgende lediging was het hulpgeroep weer te horen. De vuilnismannen ontdekten dat het hulpgeroep uit de vuilniswagen kwam en belden direct de hulpdiensten.

Nadat de gealarmeerde brandweer- en reddingsdiensten ter plaatse waren, werd het open laadruim gedeeltelijk geleegd en werd middels een ​​ladder toegang verkregen tot de laadruimte. De man is via de ladder gered en overgedragen aan de hulpdiensten.

Gelukkig liep de man alleen een voetblessure op. Hij kreeg medische hulp en werd naar een ziekenhuis vervoerd.

Eén van de medewerkers van het afvalverwerkingsbedrijf werd ter plaatse behandeld omdat hij problemen met zijn bloeddruk ondervond.