Clicky


MAAT opent nieuwe locatie in Groningen

MAAT opent nieuwe locatie in Groningen
05-12-2022 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

DELFZIJL - Multidisciplinair logistiek dienstverlener MAAT uit Alblasserdam heeft al vier strategische locaties in Nederland; Alblasserdam, Rotterdam-Botlek, Zwijndrecht, Elsloo (Limburg) en daar komt nu in het noorden van Nederland de locatie Delfzijl bij. Vanaf deze locatie gaan MAAT Transport en MAAT Heftrucks van start.

Afgelopen periode heeft er een gedegen marktonderzoek plaatsgevonden en zijn er voor deze locatie een aantal nieuwe werknemers aangetrokken die MAAT in deze regio vertegenwoordigen. In een later stadium volgen ook de andere werkmaatschappijen, MAAT Logistiek & MAAT E-Mobility.

"Met deze uitbreiding kunnen wij onze huidige en toekomstige klantenkring nog beter voorzien van de kwalitatieve service zoals wij die al langere tijd aanbieden. Door MAAT Noord te openen vergroten wij de dekking over het gehele land en verkleinen wij lege kilometers. Daarnaast zien wij in deze regio een groot groeipotentieel binnen, onder andere, de industriële- en offshore sectoren, waarbij wij met ons 4PL concept bijdragen aan totale logistieke ontzorging en van grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor deze regio", aldus algemeen directeur Arjan Maat.

Foto's

  • Bek en Verburg BV