Clicky

 
Transport Online - DHL Express kondigt prijsstijging van bijna acht procent aan

DHL Express kondigt prijsstijging van bijna acht procent aan

DHL Express kondigt prijsstijging van bijna acht procent aan
23-09-2022 10:07 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

SCHIPHOL - DHL Express heeft aangekondigd zijn prijzen voor expresdiensten te verhogen. De prijsverhoging bedraagt 7,9 procent en gaat in per 1 januari 2023.

“Tot nu toe is 2022 een turbulent jaar waarin de wereldhandel zich grillig beweegt. Toch is het DHL gelukt om wereldwijd een stabiele en betrouwbare service te bieden aan onze klanten", licht Ronald Leunisse, Managing Director DHL Express Nederland, toe.

"Aan de inkoopkant hebben we te maken met stijgende kosten. Met de jaarlijkse prijsaanpassing kunnen we onze infrastructuur en technologie waarborgen en verbeteren om veerkrachtige, duurzame en best-in-class klantoplossingen te garanderen over de hele wereld. Dit omvat ultramoderne vliegtuigen en voertuigen die groener en duurzamer zijn zoals met de Sustainable Aviation Fuel (SAF) en elektrische bestelauto’s."

"Daarnaast stelt het ons in staat om de capaciteit van onze hubs en gateways te vergroten, aangezien de vraag van klanten naar de snelst mogelijke grensoverschrijdende verzending door blijft groeien. In Nieuw Vennep hebben we bijvoorbeeld deze maand een Service Center geopend ter versterking van de regio Amsterdam. Dat is een fijne werkplek van waaruit onze medewerkers de zendingen van klanten leveren. Daarmee is ons landelijke netwerk ingericht op toekomstige groei. Deze investering in werkplek en opleiding tot Certified International Specialist leverde DHL dit jaar opnieuw de status Great Place To Work op."

DHL Express past zijn prijzen jaarlijks aan, rekeninghoudend met de inflatie, valuta-dynamiek en andere stijgende kosten in elk van de meer dan 220 landen en gebieden waar het actief is. Prijsaanpassingen variëren van land tot land, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, en zijn van toepassing op alle klanten waar contracten dit toestaan.

Foto's

 • DHL
  DHL
 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden