Clicky


Wegrestaurant 't Vliegveld gaat na 44 jaar dicht

Wegrestaurant 't Vliegveld gaat na 44 jaar dicht
05-09-2022 11:21 | Transport | auteur Redactie | Esther van der Wal

HULTEN - Wegrestaurant 't Vliegveld in het Brabantse Hulten gaat op 1 november na 44 jaar dicht. Ook de truckparking gaat op slot. 

Voor eigenaar Alfons Valk is het geen vrijwillige sluiting. Het restaurant en de truckparking moeten wijken voor de verbreding van de N282. In 2019 heeft Valk te horen gekregen dat het restaurant weg moet vanwege de verbreding van de N-weg. Tot de werkzaamheden zouden beginnen mocht Valk het populaire wegrestaurant nog uitbaten terwijl de grond al wel door de Raad van State was onteigend. Omdat binnenkort de werkzaamheden gaan beginnen moet het wegrestaurant nu echt sluiten.

Valk is nog steeds verwikkeld in een rechtszaak omtrent deze kwestie en wil en kan daarom niks kwijt over de kwestie.

Wel zegt de eigenaar in een verklaring: "Het doet mij, en zeker ook de personele groep, pijn in het hart om al onze gasten, met name de chauffeurs onderweg, niet meer te kunnen en mogen verzorgen. Wij gaan het hier de laatste twee maanden met hart en ziel afronden en hopen er nog voor iedereen te kunnen zijn met de service die we altijd hebben gedragen voor jullie allemaal." 

Wegrestaurant 't Vliegveld is gevestigd aan de Rijksweg 25 in Hulten en is geopend van maandag tot en met ronderdan van 17:00 - 23:00 uur. Er is een wasgelegenheid en een truckparking aanwezig.