Clicky

 
Transport Online - LAG Service realiseert speciale opbouw voor distributie van oliën

LAG Service realiseert speciale opbouw voor distributie van oliën

LAG Service realiseert speciale opbouw voor distributie van oliën
05-09-2022 10:06 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BREE - De kracht van het LAG service team: flexibel en feilloos projecten op maat verwezenlijken. Recentelijk deed een klant beroep op de knowhow en expertise van LAG om vlot en efficiënt oliën te leveren via IBC-containers. In samenwerking met de engineeringafdeling werd op korte tijd een passende uitvoering ontwikkeld en geplaatst.

De distributie van smeeroliën is mogelijk gemaakt via een in de wielbasis geplaatste externe installatie. Deze is uitgerust met twee vloeistofpompen, voorzien van een pneumatische en elektronische debietregeling, met aanvullend twee MID geijkte elektronische vloeistofmeters. Voor een doeltreffende werking kan de installatie eveneens draadloos op afstand in- en uitgeschakeld worden.

Bij LAG Service kan je, naast reparaties van industriële voertuigen, terecht voor een A tot Z traject: het engineering aspect, het bouwfacet, de eerste ijking en nadien het onderhoud. Als enige Belgische tankerfabrikant is LAG geaccrediteerd om jaarlijks AdBlue- en brandstofinstallaties te herijken, inclusief de additief injectiesystemen. Aan deze lijst mag sinds kort de periodieke ijking van olie-installaties toegevoegd worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden