Clicky

 
Transport Online - Twee doden en twee gewonden bij zeer ernstig ongeval op Duitse A38 [+foto's]

Twee doden en twee gewonden bij zeer ernstig ongeval op Duitse A38

Twee doden en twee gewonden bij zeer ernstig ongeval op Duitse A38 [+foto's]
23-08-2022 19:43 | Ongevallen | auteur Redactie

NORDHAUSEN - Maandagavond omstreeks 20.30 uur heeft er op de A38 tussen de knooppunten Nordhausen en Nordhausen-West in de richting van Göttingen een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Het ongeval betrof een aanrijding tussen een Poolse trekker met oplegger en een personenwagen.

De betrokken voertuigen brandden door het ongeval volledig uit. De twee inzittenden van de auto zijn beiden om het leven gekomen.

Tot nu toe is er nog geen oorzaak bekend voor het ongeval. De veronderstellingen die de ronde doen dat een klapband de oorzaak van het ongeval was, kunnen door de politie nog niet worden bevestigd. Ook reed de bij het ongeval betrokken vrachtwagen niet vanaf de parkeerplaats de snelweg op.

De 43-jarige Oekraïense chauffeur van de vrachtwagencombinatie en zijn 33-jarige passagier zijn lichtgewond naar het ziekenhuis vervoerd en worden door een tolk verhoord over het verloop van het ongeval.

De tegemoetkomende rijstrook (richting Leipzig) moest ongeveer 150 minuten worden afgesloten. De rijbaan richting Göttingen werd vanaf 21.25 uur volledig afgesloten. Het bergingswerk ging ook dinsdag nog verder.

De politie is nog op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren om zo achter de oorzaak van het ongeval te komen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden