Clicky

 
Transport Online - Royal A-ware mag Noordhoek overnemen van de ACM

Royal A-ware mag Noordhoek overnemen van de ACM

Royal A-ware mag Noordhoek overnemen van de ACM
19-08-2022 10:54 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

LOPIK/BODEGRAVEN - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de voorgenomen overname van Noordhoek door Royal A-ware goedgekeurd. Noordhoek wordt daarmee onderdeel van Royal A-ware.

Het assortiment van Noordhoek is complementair aan dat van Royal A-ware; Noordhoek is specialist op het gebied van geraspte kaas en biedt dit in andere vormen aan dan Royal A-ware op dit moment doet.

Daarnaast zijn beide organisaties actief in andere markten.

In 1967 start Cees Noordhoek zijn eigen markthandel. Zijn passie voor het product zorgt ervoor dat hij binnen afzienbare tijd zeer succesvol hierin wordt.

Cees Noordhoek ontmoet op de markt Tijmen Koelewijn, die op dat moment bakkersproducten verkoopt. Samen komen ze op het idee om kaas te raspen voor bakkerijen. Wat begint met een handrasp ontpopt zicht al snel tot een heus bedrijf in Bodegraven.

Afbeelding: Noordhoek

Al snel groeit Noordhoek Geraspte Kaas uit haar jasje. Een nieuw pand op het nieuwe bedrijventerrein in Bodegraven is in 2010 een feit. 

Nog geen 10 jaar later is het bedrijf al weer toe aan uitbreiding. Noordhoek verdubbelt in oppervlakte en start een professionaliseringsslag. Ook de huisstijl van Noordhoek wordt dan in 2019 volledig opgefrist en gemoderniseerd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,089
Diesel2,106

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden