Clicky

 
Transport Online - Tweede verdachte aangehouden voor dumpen afval op A18

Tweede verdachte aangehouden voor dumpen afval op A18

Tweede verdachte aangehouden voor dumpen afval op A18

WESTENDORP - Vanochtend vroeg is opnieuw een verdachte aangehouden voor het dumpen van afval op de A18 op donderdag 28 juli. Het gaat om een 40-jarige man uit Groenlo. Hij wordt daarnaast verdacht van opruiing, meldt de politie dinsdagochtend.

De recherche doet onderzoek naar de verschillende incidenten die vorige week plaatsvonden in Oost-Nederland. Deze incidenten zorgden voor grote schade en onveilige situaties. "Dat is absoluut onwenselijk", zegt de politie. "Het rechercheonderzoek leidde naar de vanochtend aangehouden verdachte. Hij is meegenomen naar het bureau en zal verhoord worden over zijn aandeel in dit incident."

Het rechercheonderzoek wordt voortgezet en richt zich op de diverse incidenten in Oost-Nederland, zoals blokkades, dumpen van afval en brandstichting. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

A18

Op 28 juli omstreeks 22.15 uur werd een groep van zo’n 30 trekkers waargenomen op de N18, rijdend in de richting van de A18. Ter plaatse troffen agenten aan het begin van de A18, ter hoogte van Westendorp, een blokkade aan, waarbij afval gedumpt was. Eén verdachte werd op heterdaad aangehouden. Deze 42-jarige man uit de gemeente Oost-Gelre is gisteren voorgeleid aan de Rechter-Commissaris, die de man onder voorwaarden geschorst heeft uit zijn voorlopige hechtenis.

Foto's

  • J.Roeland
    Renewi

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden