Clicky

 
Transport Online - Drie ondernemers nemen Transportbedrijf Nagele BV over

Drie ondernemers nemen Transportbedrijf Nagele BV over

Drie ondernemers nemen Transportbedrijf Nagele BV over
18-07-2022 14:05 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

URK - [update 16:50 uur] "De ondernemersdrang die blijft kriebelen en een bedrijf dat te koop staat binnen onze sector kon voor ons, Hans van Lenten, Meindert Kapitein en Peter Matthijssen, maar één ding betekenen. We kunnen bekendmaken dat wij de nieuwe eigenaren zijn van Transportbedrijf Nagele B.V.", aldus Hans van Lenten, eigenaar van FlevoFreight.

Na een periode van ongeveer 19 jaar heeft Simon de Vries besloten te stoppen met zijn opslag- en transportbedrijf. Na de verkoop van het koel- en vriesbedrijf, werd er gezocht naar een passende oplossing voor Transportbedrijf Nagele B.V. Hierbij was de uitgangspositie dat het bedrijf voortgezet zou worden. Na meerdere gesprekken is er een overname tot stand gekomen. Peter, Meindert en Hans zijn actief in de logistieke- of agrarische sector en bekend met de dienstverlening van Transportbedrijf Nagele B.V.

Afgelopen tijd is de overname verder uitgewerkt en invulling gegeven aan hoe het bedrijf voortgezet zal worden. Transportbedrijf Nagele B.V. blijft een bedrijf op zich en blijft doen waar het goed in is. De kwaliteit die het bedrijf al jaren levert zal geborgd blijven, daarnaast is er de ambitie om te groeien en meer opdrachten te verwerken. "Dat het allemaal wat moeilijker is in de landbouw en logistiek, heeft ons er niet van weerhouden hier kansen te zien voor alle partijen", aldus Hans van Lenten.

Het gezicht van Transportbedrijf Nagele B.V., Alex Mulder, blijft het aanspreekpunt van het bedrijf. Hij heeft een nieuwe werkplek op Urk ingenomen en zal van daaruit het vertrouwde aanspreekpunt voor de verschillende opdrachtgevers blijven. 

Transportbedrijf Nagele B.V. bestaat uit zes trekkende eenheden en een verscheidenheid aan getrokken materiaal waaronder tautliners, een onderlosser, walking floors, een kipper en open trailers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden