Clicky

 
Transport Online - Boeren gaan verhaal halen bij transportbedrijf Müller in Holten [+foto's]

Boeren gaan verhaal halen bij transportbedrijf Müller in Holten

Boeren gaan verhaal halen bij transportbedrijf Müller in Holten [+foto's]
08-07-2022 08:55 | Overig | auteur Redactie | Esther van der Wal

HOLTEN - [update 11:13 uur] Protesterende boeren zijn vrijdagochtend verhaal gaan halen bij transportbedrijf Müller Fresh Food Logistics die volgens de boeren de acties van de boeren niet zou steunen. Ook wil men helderheid omtrent het ongeval waarbij boer Bert met zijn trekker betrokken was en vermoedelijk werd aangereden door een vrachtwagen van het transportbedrijf.

Bij het transportbedrijf was men vermoedelijk al op de hoogte van de komst van de boeren en was er uit voorzorg een trekker met oplegger dwars over de weg geplaatst zodat de boeren het bedrijf niet konden vastzetten.

De eigenaar van het Holtense transportbedrijf, Jan Peter Muller, heeft samen met de burgemeester van de gemeente Rijssen/Holten een verklaring opgesteld. In de verklaring wordt aangegeven dat zowel de burgemeester als de eigenaar van het bedrijf de boeren ondersteunt en het belang van een gesprek met de minister zonder voorwaarden vooraf van ernstig belang is. Alleen zo is er een opening om tot een oplossing te komen volgens de beide heren.

Ongeluk

Jan Peter Muller betreurt het ongeval op de A12, waarbij trekkerbestuurder Bert zwaargewond raakte. Zijn vrouw en dochter brachten het er beter vanaf. De chauffeur van Müller, een jonge man, torst een zware last mee als gevolg van het ongeval wat hem overkwam, meldt het transportebdrijf. Het bedrijf betreurt dan ook het gebeurde en de directie heeft nog geregeld contact met de familie van boer Bert. Ze leven mee en wensen ze ook veel sterkte toe.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden