Clicky

 
Transport Online - WO-Trans vof overgenomen door Hoving Transport BV

WO-Trans vof overgenomen door Hoving Transport BV

WO-Trans vof overgenomen door Hoving Transport BV

SPRUNDEL/HAREN - Met ingang van 1 juli 2022 heeft Hoving Transport BV uit Haren de bedrijfsactiviteiten van WO-Trans vof uit Sprundel overgenomen. Het personeel van WO-Trans zal allemaal mee overgaan naar Hoving Transport en zal als standplaats Sprundel houden.

Eigenaren Willy en Diny Olsthoorn van WO-Trans en Henk Blaauw van Hoving Transport BV zijn hierbij niet over één nacht ijs gegaan. Een klein jaar geleden zijn de eerste verkennende gesprekken gestart. Beide partijen zijn rustig en doordacht een plan van aanpak gaan ontwikkelen.

Beide bedrijven hebben veel overeenkosten en kennen een soorgelijk dienstenpakket. Ze zijn beiden sterk in het transport van droge bulkgoederen. Daarbij komt dat Willy en Diny al eens voorzichtig hadden nagedacht over bedrijfsoverdracht en Henk over uitbreiding van zijn bedrijf.

Grote voordelen van de overname zijn, volgens partijen, een goede geografische spreiding binnen het werkgebied, prima synergie mogelijkheden, uitbreiding van het dienstenpakket en een grotere innovatiekracht, waardoor de klanten kunnen worden voorzien van een breder en efficiënter serviceniveau.

De sociale en familliaire bedrijfscultuur in beide bedrijven was mede dooslaggevend voor de overname. Willy en Diny zijn in 1996 hun bedrijf WO-Trans gestart, in navolging van Willy's vader, die eveneens als transporteur/expediteur werkzaam was. Na bijna 26 jaar in de logistieke sector dragen zijn hun levenswerk vol vertrouwen over aan Henk Blaauw van Hoving Transport.

Henk is de derde generatie binnen Hoving Transport en is in 2009 eigenaar geworden van Hoving Transport.

Met deze overname versterkt Hoving Transport zijn positie op de Europese droge bulk markt, met name voor (GMP+) transporten van dierlijke bijproducten en diervoeders voor de Petfood industrie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden