Clicky

 
Transport Online - Noodlijdend SLM schrapt enkele vluchten vanaf Schiphol

Noodlijdend SLM schrapt enkele vluchten vanaf Schiphol

Noodlijdend SLM schrapt enkele vluchten vanaf Schiphol
01-07-2022 20:30 | Algemeen | auteur ANP

PARAMARIBO - De Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM heeft voor de komende dagen drie vluchten van Amsterdam naar Paramaribo geannuleerd. Dat heeft een woordvoerder van SLM gezegd tegen het ANP.

Een exacte reden is niet gegeven, het zou om operationele zaken kunnen gaan, zoals onder meer financiële problemen. Het Surinaamse luchtvaartbedrijf maakt zware financiële tijden door. Toen de Nederlander Paul de Haan ruim een jaar geleden als algemeen directeur werd aangetrokken was er sprake van een schuld van ruim 100 miljoen Amerikaanse dollar.

Inmiddels zijn er plannen voor een grondige herstructurering. Er gaan ook stemmen op om het bedrijf failliet te verklaren. President Chan Santokhi van Suriname wil daar echter niet van horen. Volgens hem kan het bedrijf blijven bestaan na een reorganisatie.

Eén van de geschrapte vluchten van Amsterdam naar Paramaribo stond vrijdagmorgen voor iets over tien uur gepland. Een aantal vroege reizigers was al op Schiphol toen ze het bericht over de annulering kregen. Korte tijd daarna maakte SLM bekend dat ook de vluchten van Amsterdam naar Paramaribo voor zaterdag en zondag niet doorgaan.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden