Clicky

 
Transport Online - Ondanks oproep luchthaven Rotterdam toch Feyenoordfans gekomen

Ondanks oproep luchthaven Rotterdam toch Feyenoordfans gekomen

Ondanks oproep luchthaven Rotterdam toch Feyenoordfans gekomen
26-05-2022 10:18 | Algemeen | auteur ANP

ROTTERDAM - [update 14:16 uur] Ondanks een oproep van Rotterdam The Hague Airport, waar de Feyenoordspelers donderdag vanuit Tirana aankomen, is toch een handjevol Feyenoordfans naar de luchthaven gekomen. Eerder had de luchthaven gemeld dat er niets te zien is en dat de ploeg direct na aankomst vertrekt, maar toch zijn er wat mensen in shirts van de voetbalclub komen opdagen.

Feyenoord verloor woensdag in de Albanese hoofdstad de finale tegen AS Roma in de Conference League. "Ondanks het verlies zijn wij als Official Airport trots op deze prestatie van Feyenoord", aldus Rotterdam The Hague Airport. Een woordvoerder laat weten dat het donderdag extra druk is op de luchthaven.

"Het is drukker dan normaal vanwege Hemelvaart en chartervluchten die terugkomen vanuit Tirana", aldus de woordvoerder. "Er staan vandaag 64 vluchten gepland, waar dat er normaal 55 tot 60 zijn. Dat betekent zo'n duizend extra passagiers." De luchthaven riep daarom mensen op om alleen te komen als ze zelf moeten vliegen. Rond 13.30 uur bleek echter dat een handjevol mensen daar geen gehoor aan heeft gegeven.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar
  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden