Clicky

 
Transport Online - Politie vindt meer dan 100 pallets met daarin vermoedelijk heroïne verstopt

Politie vindt meer dan 100 pallets met daarin vermoedelijk heroïne verstopt

Politie vindt meer dan 100 pallets met daarin vermoedelijk heroïne verstopt
25-05-2022 23:00 | Algemeen | auteur Redactie

OUDEWATER - De politie is dinsdagmiddag in Oudewater gestuit op vermoedelijk een grote hoeveelheid heroïne in pallets met stenen. De middelen zijn aangetroffen tijdens een inval bij twee bedrijfspanden op bedrijventerrein Tappersheul. Daarbij zijn vijf mannen aangehouden die met deze vondst in verband worden gebracht.

Naar aanleiding van een lopend onderzoek vielen rond de middag meerdere politieteams twee bedrijfspanden binnen op het bedrijventerrein in Oudewater. In dat onderzoek kwam informatie naar boven dat er op deze locaties mogelijk sprake zou zijn van strafbare feiten.

In en rondom de panden stonden veel pallets met stenen. In 108 daarvan zaten rollen verstopt met daarin vermoedelijk heroïne. De pallets zijn vandaag geruimd. Nader onderzoek moet nog vaststellen of er daadwerkelijk sprake is van verdovende middelen, meldt de politie.

Tijdens de inval in de doorzochte panden waren er drie mannen aanwezig die direct zijn aangehouden. Ook rijdt er op dat moment bij het pand een bus weg met twee inzittenden. Zij zijn staande gehouden en gearresteerd. De vijf mannen worden verdacht van mogelijke betrokkenheid. Vier van hen, met de leeftijd van 48, 30, 28 en 26 jaar, hebben geen  vaste woon- of verblijfplaats. De vijfde is  een 48-jarige man uit Capelle aan de IJssel. Bij doorzoeking van zijn woning is vermoedelijk zo'n 30 kilo aan heroïne in beslag genomen. De vijf verdachten zitten momenteel in vast.

 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden