Clicky

 
Transport Online - P&O Ferrymasters en Unifeeder Shortsea bundelen de krachten

P&O Ferrymasters en Unifeeder Shortsea bundelen de krachten

P&O Ferrymasters en Unifeeder Shortsea bundelen de krachten
24-05-2022 11:00 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM - DP World gaat zijn twee multimodale operators in Europa, P&O Ferrymasters Ltd. en Unifeeder Shortsea, met onmiddellijke ingang combineren, en biedt zo, volgens eigen zeggen, een verbeterde propositie aan haar klanten in heel Europa.

Via de op overeenkomsten gebaseerde joint venture zal DP World één merk oprichten - P&O Ferrymasters - dat de sterke punten van beide operators combineert en klanten intra-Europese multimodale transportoplossingen biedt via trailer, container en spoor, aangevuld met een reeks sterk ondersteunende logistieke oplossingen. Deze verbetering van het aanbod stelt klanten in staat hun supply chains op een veel bredere en duurzamere manier verder te optimaliseren.

Timm Niebergall, CEO van P&O Ferrymasters, zei: “Door de krachten van de twee toonaangevende multimodale specialisten te bundelen, zullen we één merk vestigen dat staat voor unieke intra-Europese multimodale transport- en logistieke diensten.

"Het zal onze gewaardeerde klanten in staat stellen te profiteren van het grotere bereik en netwerk, evenals directe toegang tot een volledig assortiment one-stop-shop voor multimodale supply chain-diensten in Europa, terwijl onze leveranciers zullen profiteren van mogelijkheden voor nauwere samenwerking."

Unifeeder Shortsea is een business unit van Unifeeder A/S. Het gaat nu opereren onder de nieuwe gezamenlijke handelsnaam P&O Ferrymasters. Alle huidige overeenkomsten met P&O Ferrymasters en Unifeeder Shortsea zullen worden nagekomen en van kracht blijven en er zullen geen wijzigingen zijn in de dagelijkse gang van zaken of operaties.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden