Clicky

 
Transport Online - Jaap Bruining nieuwe CEO DB Schenker in Benelux

Jaap Bruining nieuwe CEO DB Schenker in Benelux

Jaap Bruining nieuwe CEO DB Schenker in Benelux
20-05-2022 11:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TILBURG - Per 9 mei is Jaap Bruining benoemd tot CEO bij DB Schenker in de Benelux. Hij heeft ruim 20 jaar managementervaring in de logistiek en supplychain-branche en een sterke operationele achtergrond in 3PL-bedrijven, waaronder warehousing, luchtvracht, zeevracht en landtransport.

Jaap Bruining: “Dit jaar viert DB Schenker zijn 150ste verjaardag. In de afgelopen anderhalve eeuw hebben er veel veranderingen plaatsgevonden en DB Schenker is uitgegroeid tot een van de koplopers op het gebied van duurzaamheid, innovatie en digitalisering. DB Schenker blijft zijn pioniersgeest waarmaken en de logistiek en supplychain-branche vormgeven. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze dynamische en toekomstgerichte organisatie.”

In de Benelux - met ongeveer 4.000 medewerkers en 26 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren - biedt DB Schenker met zijn wereldwijde en Europese netwerk volledig geïntegreerde diensten aan op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, special logistics, contractlogistiek en supplychainmanagement.

Foto's

  • J.Roeland
    ROS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden