Clicky

 
Transport Online - Truck & Trailer neemt Bedrijfswagen Service Meppel over

Truck & Trailer neemt Bedrijfswagen Service Meppel over

Truck & Trailer neemt Bedrijfswagen Service Meppel over
20-05-2022 10:13 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

MEPPEL - Bedrijfswagen Service Meppel zet per direct de activiteiten voort onder de vlag van Truck & Trailer Groep B.V. De twee universele truckbedrijven werken al sinds oktober 2018 samen en gaan nu onder één naam verder.

Om klanten met trucks van verschillende merken in de toekomst nóg beter te kunnen bedienen, is de keuze van samenvoeging van beide bedrijven een logische. In een markt die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, moeten medewerkers, materieel en kennis op het allerhoogste niveau acteren. Om deze reden hebben de directie van BSM en de directie van Truck & Trailer gezamenlijk besloten om alle verkoop- en serviceactiviteiten volledig onder de vlag van Truck & Trailer Groep B.V. voort te zetten.

Bedrijfswagen Service Meppel is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken trucks en trailers, in- en verkoop van trucks occasions, leasing en financiering en OE spare parts. Alle activiteiten worden onder de naam van Truck & Trailer Meppel voortgezet, maar de vertrouwde gezichten van de medewerkers blijven werkzaam op de vertrouwde locatie aan de Industrieweg 1a in Rogat.

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt zij op als leverancier van onderdelen en vertegenwoordigt men verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar. Truck & Trailer is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heijen, Lochem, Winschoten en Zwolle.

De overname past binnen de strategie van Truck & Trailer om haar netwerk verder uit te bouwen. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen haalt Truck & Trailer Groep onder andere expertise binnen op het gebied van het in- en verkopen van truckoccasions.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden