Clicky

 
Transport Online - Transport Compleet Hardenberg maakt zich op voor weerzien met de transportsector

Transport Compleet Hardenberg maakt zich op voor weerzien met de transportsector

Transport Compleet Hardenberg maakt zich op voor weerzien met de transportsector
16-05-2022 09:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HARDENBERG – De vakbeurs Transport Compleet strijkt op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juni 2022 weer neer in Evenementenhal Hardenberg. De laatste editie van Transport Compleet in Hardenberg was in 2019 en moest vervolgens meerdere keren verplaatst worden door corona.

“Eindelijk kan Transport Compleet in Hardenberg weer doorgaan. Het belooft een mooi en groots weerzien te worden na de editie in Gorinchem in september 2021. We kijken ernaar uit om iedereen weer te zien”, zegt Malou Peters van beursorganisator Easyfairs Nederland.

Al meer dan 20 jaar is Transport Compleet de plaats waar de transportbranche samenkomt: van nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassis-delen tot aan regionale aanbieders van onder andere accu’s en track & trace software. Met nog ruim een maand te gaan is het deelnemersveld van Transport Compleet al rijkelijk gevuld. Grote bekende namen zoals Iveco, Krohne, Michelin, Webtrailer, Wijlhuizen, Eurol, Fuso Trucks en Euromaster zijn weer aanwezig. Daarnaast zijn op het buitenterrein diverse demoplekken ingericht voor en door exposanten.

Binnenkort maakt de beursorganisatie eveneens een nieuw activiteitenprogramma bekend vol met live demonstraties. Hier wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. De openingstijden van Transport Compleet op 14, 15 en 16 juni 2022 zijn van 14.00 tot 22.00 uur. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,472
Diesel2,312

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


Actuele wachttijd Eurotunnel


Andere Europese Landen


Overige Verkeersinformatie

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden