Clicky

 
Transport Online - Addink Transport en Distributie overgenomen door Bos Dynamics

Addink Transport en Distributie overgenomen door Bos Dynamics

Addink Transport en Distributie overgenomen door Bos Dynamics

EDE - [update 13:52 uur] Logistiek dienstverlener Bos Dynamics uit Ede neemt per 1 juni 2022 het Zutphense Addink Transport en Distributie over. Hiermee verstevigt Bos Dynamics haar positie van het transport van hoogwaardige lengtegoederen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Alle 30 medewerkers en 22 vrachtwagens zullen onderdeel worden van de Bos Dynamics organisatie. Het zal een zelfstandige vestiging worden in Zutphen onder leiding van Simeon Roodenburg aan wie Carel Addink de directeursfunctie zal overdragen.

Na 182 jaar zal de laatste vrachtwagen met ‘Addink Zutphen’ rondrijden. Het mooie familiebedrijf heeft zijn oorsprong in de achttiende eeuw liggen en heeft in Zutphen en omgeving een goede naam. Doordat Bos Dynamics een familie bedrijf is met dezelfde normen en waarden als de familie Addink zal de cultuur van het bedrijf behouden kunnen blijven.

Addink Zutphen staat bekend als specialist in het vervoer van buitenmaatse goederen, bouwmaterialen en staal. Dankzij een goed uitgerust wagenpark en goed opgeleide chauffeurs is de firma ook gespecialiseerd in het lossen van de goederen met de kooiaap. Het wagenpark bestaat naast 22 trucks uit onder andere kooiaaptrailers, citytrailers en vrachtwagen aanhanger combinaties die voorzien zijn van wissellaadbak systeem. Daarnaast is er in Zutphen een modern warehouse waar de buitenmaatse goederen op- en overgeslagen kunnen worden.

Mooie match

De specialiteiten van Addink Transport komen perfect overeen met de activiteiten van Bos Dynamics, die gespecialiseerd is in transport en logistiek van buitenmaatse goederen in het hoogwaardige segment. Daarmee is Bos Dynamics marktleider in West-Europa, een positie die het bedrijf graag wil blijven versterken.“ En daar past deze acquisitie naadloos bij” zegt Cor-Albert Bos, directeur en eigenaar van Bos Dynamics.

“We willen met name onze aanwezigheid in de Benelux en Duitsland uitbouwen en werken aan verdere netwerkverdichting. Hier komt nu de Engelse markt bij en we kijken ernaar uit om deze ook verder te ontwikkelen binnen onze specialisatie. Bovendien is de transporteur net als wij een familiebedrijf dat inzet op complete logistieke oplossingen, waardoor onze missie en waarden sterk overeenkomen.”

Extra capaciteit en expertise

Door deze acquisitie wil Bos Dynamics groeien in capaciteit en mogelijkheden. Daar profiteren zowel de klanten van Bos Dynamics als die van Addink Transport van. Zij kunnen vanaf nu rekenen op een nog ruimer aanbod aan complete, flexibele oplossingen voor hun buitenmaatse goederen, volledig afgestemd op hun wensen.

Foto's

  • Bos Dynamics
    Bos Dynamics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden