Clicky


Oprichter en eigenaar Willem Veenstra van W. Veenstra Transport op 56-jarige leeftijd overleden

Oprichter en eigenaar Willem Veenstra van W. Veenstra Transport op 56-jarige leeftijd overleden
10-04-2022 13:58 | Overig | auteur Redactie | Esther van der Wal

TIJNJE - Vorige week overleed oprichter en eigenaar Willem Veenstra van W. Veenstra Transport in Tijnje volledig onverwacht op 56-jarige leeftijd. Dat betekende een enorme schok voor familie, personeel en alle relaties van het bedrijf.

In nauw overleg met de familie, klanten en het personeel is besloten het bedrijf voort te zetten onder leiding van Rudan Zoetendal. Rudan bleef als ex-werknemer altijd erg betrokken bij het bedrijf, ook nadat hij zijn eigen transportbedrijf, Z&L Transport in Ruinen oprichtte.

De activiteiten van zijn bedrijf sluiten nauw aan bij die van W. Veenstra Transport en de beide ondernemers werkten nauw samen. Om die reden is nu besloten dat Rudan de leiding en de planning van W. Veenstra Transport overneemt voor onbepaalde tijd.

"Voor de familie betekent dit een stuk ontzorging doordat de bedrijfsvoering nu doorgang kan vinden. Zij kunnen zich nu eerst richten op het verwerken van het enorme verlies en zich daarna beraden op de toekomst van het bedrijf", aldus Rudan Zoetendal.

Voor de drie chauffeurs, klanten en leveranciers betekent het dat de continuïteit gewaarborgd is doordat de bestaande werkzaamheden worden voortgezet.

W. Veenstra Transport is met vier vrachtwagens actief in het vervoer van asfalt, machines, wegenbouw materialen en alle gerelateerde werkzaamheden.