Clicky

 
Transport Online - Defensie Ondersteuningscommando tekent raamovereenkomst met Daimler Buses | EvoBus Nederland

Defensie Ondersteuningscommando tekent raamovereenkomst met Daimler Buses | EvoBus Nederland

Defensie Ondersteuningscommando tekent raamovereenkomst met Daimler Buses | EvoBus Nederland
05-04-2022 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIJKERK - Na een intensieve periode van bestek schrijven, tender uitsturen, grondig evalueren en keuzes maken op basis van kwaliteit en prijs, is deze Europese aanbesteding voor de aanschaf en het onderhoud van personenbussen van Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) onder andere gegund aan Daimler Buses | EvoBus Nederland.

Keuze voor elektrisch

Naast de mogelijkheid tot afroep van een aantal Mercedes-Benz Tourismo 17 RHD touringcars met een tien jaar durend Premium onderhoudscontract bestaat er ook een afroep mogelijkheid voor een volledig elektrische Mercedes-Benz eCitaro. Dit voertuig zal als platformbus op en rondom Eindhoven Airport gaan rijden. Door maatwerkaanpassingen van EvoBus is deze bus uitermate geschikt voor het gebruik op en rond de luchthaven. De eCitaro is ondergebracht in een speciaal voor e-bussen ontwikkeld onderhoudscontract: het op maat gemaakte OMNIplus ePremium onderhoudscontract, met dit onderhoudscontract garandeert EvoBus twaalf jaar zorgeloze inzet.

Partnerschap

Er is sprake van een partnerschap tussen DOSCO en EvoBus, de beschikbaarheid in de operatie wordt gegarandeerd door de zeer ingenieuze OMNIplus Premium en ePremium onderhoudscontracten. Met de door EvoBus geleverde prestaties wordt DOSCO volledig ontzorgd. Het zeer uitgebreide servicenetwerk van ruim 600 Europese bus-dedicated OMNIplus servicelocaties zorgt ervoor dat het voertuig nooit ver verwijderd is van eventuele noodzakelijke service.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,932
Diesel1,902

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie


    Actuele wachttijd Eurotunnel


    Andere Europese Landen


    Overige Verkeersinformatie

    Rijverboden