Clicky


Nieuwe Volvo FMX voor Ter Horst

Nieuwe Volvo FMX voor Ter Horst
29-03-2022 09:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VARSSEVELD - Weer een succesvolle aflevering en een tevreden chauffeur: een Volvo FMX voor Ter Horst. De Ter Horst groep is hét bedrijf om bij aan te bellen wanneer het gaat om onder andere inzameling van afval, oud ijzer, papier en saneringswerkzaamheden. Volvo Trucks dealer Paashuis Bedrijfswagens leverde de nieuwe Volvo FMX af.

Ter Horst Groep, met vestigingen in Varsseveld, Goor, Veenendaal, Antwerpen, Bocholt, Legden en Lille is één van de grootste inzamelaars van afval in Oost Nederland. Ter Horst bedient haar klanten in geheel Nederland en levert rechtstreeks aan internationaal verwerkende bedrijven. Naast het inzamelen van onder andere oud ijzer, afval en papier, beschikt Ter Horst over alle voorkomende inzamelmiddelen. Dat betekent rol- en afzetcontainers, maar ook huif- en kipperopleggers om grote partijen in te zamelen.

De gloednieuwe Volvo FMX wordt door Ter Horst ingezet voor het transport van afval. De Volvo FMX levert altijd, op verharde wegen én ruw terrein. Het is de meest robuuste bouwtruck van Volvo Trucks en kan elke opdracht aan, weg of geen weg. De truck heeft standaard een motorvermogen van 330-540 pk, bodemvrijheid tot 300mm en zes cabine formaten.

Voor deze Volvo FMX heeft Ter Horst gekozen voor een FMX dagcabine, gespoten door Wish Lichtenvoorde in de Ter Horst huisstijl en een media-pakket medium. De truck is uitgerust met aslastindicator en een versterkte I-Shift versnellingsbak. Lako Wegtransportmiddelen heeft de opbouw van het kabelsysteem op de Volvo verzorgd.